Jag fick ingen orderbekräftelse?

Börja med att kontrollera din e-post så att orderbekräftelsen inte hamnat i spamfiltret.

Hittar du inte orderbekräftelsen så ber vi dig skicka ett mail till oss med dina uppgifter och tidpunkt för köp så hjälper vi dig.

[email protected]

Var kan jag köpa dynor som passar?

Dynor finns ofta att köpa dynor i välsorterade butiker som säljer utemöbler.

Vi har sammanställt en lista med länkar till dynor med mått som passar våra olika modeller av utemöbler här:
https://egenbyggt.com/sv/tips-trix/dynor-till-utemobler/

Hur döljer jag synliga skruvar?

Det finns olika knep att ta till för att dölja skruvar. Vi rekommenderar ett enkelt och snabbt sätt att dölja skruvarna med träplugg. Genom att följa stegen i denna guide på vår hemsida, kan du använda denna metod för ett näst intill osynligt montage.

Villken ytbehandlig eller målarfärg ska jag välja?

Bilderna som visas på vår webbplats är 3D-visualiserade och illustrerar oftast trä av gran. För att skydda träet och ge det önskad färg kan vi rekommendera att grundmåla och sedan måla med lasyr eller pigmenterad olja. Det är bra att tänka på att valet av ytbehandling eller målarfärg kan variera beroende på vilken typ av trä som används och det önskade resultatet. Därför rekommenderar vi att du pratar med en expert på en färgbutik för att välja rätt typ av behandling eller färg för ditt projekt.

När får jag min DIY guide?

Du får din DIY guide direkt efter genomfört köp och du laddar ner den som en digital PDF genom att klicka på länken i ordermailet.

Det står "felaktig" länk när jag försöker ladda ner DIY guide?

Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig så fort vi kan.

Det står att "länken har utgått" jag försöker ladda ner guiden?

Länken till DIY guiden i ordermailet är aktiv i minst 365 dagar efter ditt köp.

Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig.

Kan jag skriva ut DIY guiden?

Ja det går bra. Även om vi har anpassat våra DIY guider för digitala enheter så fungerar det bra att skriva ut i A4-format på din skrivare.

Måste man vara snickare för att klara av att bygga?

Nej. Vi vänder oss till alla som vill bygga. Vårt mål är att alla ska kunna bygga och därför har vi skapat Egenbyggts DIY guider för att göra det enkelt och möjligt för alla att nå ett fantastiskt resultat.

Du behöver däremot vara vuxen nog att använda de verktyg som behövs och följa säkerhetsinstruktionerna som tillverkaren av verktygen anvisar.